test-home

test-home2021-01-08T09:22:26+00:00

Publicaciones más recientes

155 registros « 28 de 31 »

Pico, Joana; Martínez, Mario M; Bernal, José; Gómez, Manuel

Impact of frozen storage time on the volatile profile of wheat bread crumb Artículo de revista

En: Food Chemistry, vol. 232, pp. 185–190, 2017.

Enlaces | BibTeX

Pico, Joana; Bernal, José; Nozal, María J; Gómez, Manuel

Inhibition of fermentation evolution in bread doughs for aroma analyses Artículo de revista

En: Flavour and Fragrance Journal, vol. 32, no 6, pp. 461–469, 2017.

Enlaces | BibTeX

Valverde, Silvia; Ares, Ana M; Bernal, José L; Nozal, María J; Bernal, José

Simultaneous determination of thiamethoxam, clothianidin, and metazachlor residues in soil by ultrahigh performance liquid chromatography coupled to quadrupole time-of-flight mass spectrometry Artículo de revista

En: Journal of Separation Science, vol. 40, no 5, pp. 1083–1090, 2017.

Enlaces | BibTeX

Domínguez, Cristina; Baena, María Jesús; Coco, Silverio; Espinet, Pablo

Perylenecarboxydiimide-gold(I) organometallic dyes. Optical properties and Langmuir films Artículo de revista

En: Dyes and Pigments, vol. 140, pp. 375–383, 2017.

Enlaces | BibTeX

Chico, Rubén; de Domingo, Estela; Domínguez, Cristina; Donnio, Bertrand; Heinrich, Benoît; Termine, Roberto; Golemme, Attilio; Coco, Silverio; Espinet, Pablo

High One-Dimensional Charge Mobility in Semiconducting Columnar Mesophases of Isocyano-Triphenylene Metal Complexes Artículo de revista

En: Chemistry of Materials, vol. 29, no 17, pp. 7587–7595, 2017.

Enlaces | BibTeX

155 registros « 28 de 31 »
Ir a Arriba